Baby geboren, wat nu?

05/29/2021

Heb je de sessie gemist? Klik om hier om de gehele recording te bekijken. 

Een enthousiaste deelnemer heeft ook een uitgebreid verslag hierover geschreven. Lees meer hieronder en op hun website.

Op zaterdag 29 Mei organiseerde de Rotaract Club F.R.E.S.H. een hele interessante webinar getiteld 'Baby geboren, wat nu?'

Het webinar was geheel gratis, beschikbaar voor man en vrouw, en behandelde twee onderwerpen:
-Mentale gezondheid tijdens en na de zwangerschap, gepresenteerd door Drs. Maja Heijmans - Goedschalk
-Werken in combinatie met borstvoeding en Covid-19 en borstvoeding, gepresenteerd door zuster Griselda van der Leeuw.


Persoonlijke ervaring


We kwamen de promo van dit webinar tegen via Facebook, en de titel trok ons meteen aan (topics over Surinaamse vrouwen krijgen sowieso al onze aandacht) . Via een link kon je je registreren en een dag voorafgaand aan het Webinar ontvingen we een Email met de zoom link en alle andere nodige details. We vinden het een geweldig initiatief van de Rotaract Club F.R.E.S.H., vooral omdat het nogal weinig besproken onderwerpen zijn, maar nogsteeds van groot belang voor (toekomstige) moeders (en vaders).
Het webinar was zeer professioneel (echt heel goed georganiseerd, no joke!), maar ook erg interactief. Participanten konden reageren op vragen en stellingen via een speciaal platform. Een mooie 'thumbs up' voor Rotaract Club F.R.E.S.H. die zo'n geweldig evenement heeft weten te organiseren in deze uitdagende tijd. Het stemt ons goed dat gedurende de weekend lockdown er toch iets educatiefs te doen was. Proficiat! Na het evenement hadden participanten ook de mogelijkheid om hun feedback te geven en suggesties te doen voor andere webinars. Blijf evenementen van de Rotaract Club F.R.E.S.H. op de voet volgen. Je zult er geen spijt van hebben.

Samengevat

In het onderstaande hebben we kort samengevat wat er behandeld is geworden door de sprekers (zoals wij dat begrepen hebben) tijdens dit webinar. Indien u meer informatie zou willen, vragen wij u om contact op te nemen met de sprekers zelf of met Rotaract Club F.R.E.S.H.
We hopen met het benedenstaande bij te kunnen dragen aan 'information sharing' voor zij die het webinar gemist hebben om welke reden dan ook. Veel leesplezier!

Artikel geschreven door Clarissa.

Lees meer hier op de website van HeldinSu.